Jídla pro Vás připravuje kolektiv kuchařů: vedoucí kuchyně: Karel Studený kuchař/ky: Ondřej Hrnčíř, Ludmila Šlímarová, Šárka Přibylíková Změna vyhrazena. Teplé pokrmy jsou určeny k okamžité spotřebě, výdej jídel do jídlonosičů na vlastní riziko. Seznam potravinových alergenů, které podléhají legislativnímu označování dle směrnice 1169/11 EU článek 21 a Vyhl. 113/2005 Sb., § 8 odstavec 10: 1A-Pšenice, 1B-Žito, 1C-Ječmen, 1D-Oves, 1E-Špalda, 1F-Kamut, 1G-Hybridní odrůdy a výrobky z nich, 2-Korýši a výrobky z nich, 3-Vejce a výrobky z nich, 4-Ryby a výrobky z nich, 5-Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z ní, 6-Sójové boby (sója) a výrobky z nich, 7-Mléko a výrobky z něj, 8A-Mandle, 8B-Lískové ořechy, 8C-Vlašské ořechy, 8D-Kešu ořechy, 8E-Pekanové ořechy, 8F-Para ořechy, 8G-Pistácie, 8H-Makadamie a výrobky z nich, 9-Celer a výrobky z něj, 10-Hořčice a výrobky z ní, 11-Sezamová semena a výrobky z nich, 12-Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10mg/kg nebo 10ml/l vyjádřeno SO2, 13-Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj, 14-Měkkýši a výrobky z nich.
Jídelní lístek
Objednávky – změny : tel. č. 573 502 744
Nejnovější komentáře