+420 573 502 740
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jídelní lístek 15.7. -19.7. 2019
Po 15. červenec 2019
polévka : SELSKÁ (A-1)
hl. jídlo : VEPŘOVÉ MASO NA SLANINĚ, RÝŽE, SALÁT (A - 1)

Út 16. červenec 2019
polévka : ČESNEKOVÁ ( A – 1)
hl. jídlo : CHALUPÁŘSKÝ GULÁŠ, KNEDLÍK (A – 1,3,)

St 17. červenec 2019
polévka : FAZOLOVÁ SE ZELENINOU (A- 1,)
hl. jídlo : VEPŘOVÁ KOTLETA PO VENKOVSKU, BRAMBORY, KOMPOT (A – 1,3,10)

Čt 18. červenec 2019
polévka : JARNÍ ZELENINOVÁ (A- 1,)
hl. jídlo : PEČENÉ KUŘE, RÝŽE, SALÁT (A – 1,)

19. červenec 2019
polévka : DRŮBKOVÁ ( A – 1)
hl. jídlo : RUSKÁ PEČENĚ, KNEDLÍK (A - 1,)
________________________________________________________________________

Jídelní lístek 22.8. 2.8. 2019


Po 22. červenec 2019
polévka : KAPUSTOVÁ (A- 1)
hl. jídlo : BRATISLAVSKÁ PEČENĚ, KNEDLÍK (A-1A,3,)

Út
23. červenec 2019
polévka : BESKYDSKÁ KMÍNOVÁ (A-1A)
hl. jídlo : ŠPANĚLSKÝ PTÁČEK, RÝŽE, SALÁT (A- 1A)

St 24. červenec 2019
polévka : HOUBOVÁ (A-1,3,)
hl. jídlo : MLETÝ ŘÍZEK SE SÝREM, BRAMBORY, SALÁT (A-1,A3,)--

Čt
25. červenec 2019

polévka : SELSKÁ ( A – 1A,3,7 )
hl. jídlo : HORŇÁCKÝ GULÁŠ, CHLÉB (A- 1A,)
26. červenec 2019

polévka : DRŮBKOVÁ S JÁTROVOU RÝŽÍ ( A –1A,3 )
hl. jídlo : PEČENÁ KRKOVIČKA, ZELÍ, KNEDLÍK (A-1A,3,)

Po 29. červenec 2019

polévka : FAZOLOVÁ ( A – 1A,)
hl. jídlo : PRAŽSKÁ PEČENĚ, RÝŽE, SALÁT ( A – 1A,)
Út 30. červenec 2019

polévka : KULAJDA ( A – 1,3,7)
hl. jídlo : VEPŘOVÉ ŽEBÍRKO PUTIMSKÉ, BAMBORY, KOMPOT (A- 1A,)
St 31. červenec 2019
polévka : HOVĚZÍ ( A – 1,3)
hl. jídlo : SVÍČKOVÁ NA SMETANĚ, KNEDLÍK ( A – 1A,)
Čt 1. srpen 2019

polévka : ZELNÁ S KLOBÁSOU (A – 1,)
hl. jídlo : KUŘE PO HORÁCKU, RÝŽE, SALÁT ( A – 1A,3)
Pá 2. srpen 2019

polévka : ZELENINOVÁ (A- 1A,)
hl. jídlo : SMAŽENÝ VEPŘOVÝ ŘÍZEK, BRAMBORY, OKUREK (A- 1A,3,4)
 
 
 

Objednávky – změny : tel. č. 573 502 759

Jídla pro Vás připravuje kolektiv kuchařů: vedoucí kuchař Karel Studený, kuchařky: Marcela Kusalová, Jana Mazurová , Jindřiška Strelcová

Změna vyhrazena.

Teplé pokrmy jsou určeny k okamžité spotřebě, výdej jídel do jídlonosičů na vlastní riziko.

Seznam potravinových alergenů, které podléhají legislativnímu označování dle směrnice 1169/11 EU článek 21 a Vyhl. 113/2005 Sb., § 8 odstavec 10:

1) Obiloviny obsahující lepek (pšenice, žito, ječmen, oves, špalda)
2) Korýši a výrobky z nich
3) Vejce a výrobky z nich
4) Ryby a výrobky z nich
5) Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich
6) Sójové boby (sója) a výrobky z nich
7) Mléko a výrobky z něj
8) Skořápkové plody a výrobky z nich (všechny druhy ořechů)
9) Celer a výrobky z něj
10) Hořčice a výrobky z ní
11) Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
12) Oxid siřičitý a siřičitany (např. sušené meruňky)
13) Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
14) Měkkýši a výrobky z nich