JÍDELNÍ LÍSTEK 8.8. 2022 - 19.8. 2022


Po 8. srpen 2022
polévka : FAZOLOVÁ S PÁRKEM (A- 1A)
hl. jídlo : PEČENÁ KRKOVICE, ŠPENÁT, BRAMB. KNEDLÍK (A-1A,3)

Út 9. srpen 2022
polévka : BRAMBOROVÁ ( A –1A,)
hl. jídlo : ŠPANĚLSKÝ PTÁČEK, RÝŽE, (A-1A,7)

St 10. srpen 2022
polévka : ZELENINOVÁ (A- 1A, )
hl. jídlo : SEKANÁ PEČENĚ , BRAMBORY, OKURKOVÝ SALÁT (A - 1A,3,4)

Čt 11. srpen 2022
polévka : PÓRKOVÁ (A-1A,7)
hl. jídlo : I. ZELENINOVÉ LEČO S KLOBÁSOU, CHLÉB (A- 1A, 1B,3)
II. ŠULÁNKY S MÁKEM (A-1A, 3, )

12. srpen 2022
polévka : HOVĚZÍ ( A – 1,3 )
hl. jídlo : SIKULSKÝ PLÁTEK, KNEDLÍK (1A,3,7)

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Po 15. srpen 2022
polévka : ČOČKOVÁ ( A- 1A,)
hl. jídlo : VEPŘOVÁ PEČENĚ NA SLANINĚ, TĚSTOVINY, KOMPOT (A- 1A,3,)

Út 16. srpen 2022
polévka : ŠPENÁTOVÁ S VEJCEM ( A-1A,3)
hl. jídlo : PŘÍRODNÍ VEPŘOVÝ ŘÍZEK, BRAMBORY, ZELENINOVÝ SALÁT (A - 1A,3,)

St 17. srpen 2022
polévka : FRANKFURTSKÁ (A- 1A,)
hl. jídlo : I. BUCHTIČKY S KRÉMEM (A-1A,3,7 )
II. PIZZA (A – 1A,3,)

Čt 18. srpen 2022
polévka : HRSTKOVÁ ( A- 1A, )
hl. jídlo : VEPŘOVÝ PLÁTEK PO VALAŠSKU, KNEDLÍK (A- 1A,3,7,9)

19. srpen 2022
polévka : DRŮBKOVÁ ( A- 1A, 3)
hl. jídlo : PEČENÉ KUŘE, RÝŽE, OKUREK (1A ,10)

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
 
 

Objednávky – změny : tel. č. 573 502 744

Jídla pro Vás připravuje kolektiv kuchařů:
vedoucí kuchař Ondřej Hrnčíř, kuchař/ky: Jindřiška Strelcová, Martin Handlá, Ludmila Šlímarová, Šárka Přibylíková

Změna vyhrazena.

Teplé pokrmy jsou určeny k okamžité spotřebě, výdej jídel do jídlonosičů na vlastní riziko.

Seznam potravinových alergenů, které podléhají legislativnímu označování dle směrnice 1169/11 EU článek 21 a Vyhl. 113/2005 Sb., § 8 odstavec 10:

1A-Pšenice, 1B-Žito, 1C-Ječmen, 1D-Oves, 1E-Špalda, 1F-Kamut, 1G-Hybridní odrůdy a výrobky z nich,

2-Korýši a výrobky z nich,

3-Vejce a výrobky z nich,

4-Ryby a výrobky z nich,

5-Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z ní,

6-Sójové boby (sója) a výrobky z nich,

7-Mléko a výrobky z něj,

8A-Mandle, 8B-Lískové ořechy, 8C-Vlašské ořechy, 8D-Kešu ořechy, 8E-Pekanové ořechy,
8F-Para ořechy, 8G-Pistácie, 8H-Makadamie a výrobky z nich,

9-Celer a výrobky z něj,

10-Hořčice a výrobky z ní,

11-Sezamová semena a výrobky z nich,

12-Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10mg/kg nebo 10ml/l vyjádřeno SO2,

13-Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj,

14-Měkkýši a výrobky z nich.