+420 573 502 740
 
 
 
 
 
 
Jídelní lístek 20.8. – 24. 8 .2018

Po 20. srpen 2018
polévka : FAZOLOVÁ( A -1, )
hl. jídlo : I.VEPŘOVÉ MASO PO ČÍNSKU, RÝŽE, SALÁT (A- 1,3,7)
II. BOLOŇSKÉ ŠPAGETY(A – 1,)

Út 21.
srpen 2018

polévka :RAJSKÁ S TĚSTOVINAMI (A – 1,3)
hl. jídlo : FORMANSKÝ VEPŘOVÝ PLÁTEK, BRAMBORY, KOMPOT (A- 1,3,)

St 22. srpen 2018
polévka : HOVĚZÍ (A – 1,3)
hl. jídlo : HOVĚZÍ MASO VAŘENÉ, OKURKOVÁ OMÁČKA, KNEDLÍK (A- 1,3,7)

Čt 23.
srpen 2018
polévka : ZELENINOVÁ (A – 1,9)
hl. jídlo : I. TOSKÁNSKÉ KOSTKY, TĚSTOVINY (A- 1,3,)
II. ŠULÁNKY S MÁKEM (A – 1,3,7)

Pá 24.
srpen 2018
polévka : DRŮBKOVÁ ( A – 1,3,7)
hl. jídlo : VEPŘOVÉ ŽEBÍRKO SIKULSKÉ, KNEDLÍK ( A – 1,3,)

Jídelní lístek 27.8. – 7.9. 2018
Po 27. srpna 2018
polévka : JARNÍ ZELENINOVÁ (A-1,)
hl. jídlo : VEPŘOVÉ PEČENĚ NA SLANINĚ, RÝŽE, OKUREK (A-1,)

Út
28. srpna 2018
polévka : HRSTKOVÁ ( A – 1,3, )
hl. jídlo : SMAŽENÝ KARBANÁTEK, BRAMBORY, KOMPOT (A-1,3,)

St
29. srpna 2018
polévka : DRŮBKOVÁ (A-1,3)
hl. jídlo : PLNĚNÝ PAPRIKOVÝ LUSK, RAJSKÁ OMÁČKA, KNEDLÍK ( A- 1,3,7)

Čt
30. srpna 2018
polévka : GULÁŠOVÁ ( A – 1,)
hl. jídlo : I. MAKOVÝ ZÁVIN ( A- 1,3,)
II. BURGURETO SE ZELENINOU A KUŘECÍM MASEM (A-1,3,)

31. srpna 2018
polévka : ZELNÁ S PAPRIKOU A KLOBÁSOU ( A – 1,3)
hl. jídlo : PEČENÉ KUŘE, RÝŽE, SALÁT (A – 1,3,7)
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Po 3. září 2018
polévka : UZENÁ (A – 1,3 )
hl. jídlo : UZENÁ PLEC, ZELÍ, KNEDLÍK (A-1,3,7)

Út
4. září 2018
polévka : ZELENINOVÁ ( A – 1,3,9 )
hl. jídlo : I. VAŘENÉ VEJCE, KOPROVÁ OMÁČKA, BRAMBORY ( A- 1,3,7)
II. ŠUMAVSKÉ NUDLE , (uzenina, houby, eidam) ( A -1,7)

St
5. září 2018
polévka : ČESNEKOVÁ (A-1,)
hl. jídlo : HORŇÁCKÝ GULÁŠ, CHLÉB (A – 1,3,)

Čt
6. září 2018
polévka : BORŠČ ( A – 1,7,9 )
hl. jídlo : PŘÍRODNÍ ROŠTĚNÁ, RÝŽE, SALÁT (A – 1,3)

7. září 2018
polévka : SEDLÁCKÁ (A-1,3)
hl. jídlo : I. RUSKÁ PEČENĚ, KNEDLÍK (A – 1,3,7)
II. ŽEMLOVKA (A – 1,3,7)


 

Objednávky – změny : tel. č. 573 502 759

Jídla pro Vás připravuje kolektiv kuchařů: vedoucí kuchař Karel Studený, kuchařky: Marcela Kusalová, Jana Mazurová , Jindřiška Strelcová

Změna vyhrazena.

Teplé pokrmy jsou určeny k okamžité spotřebě, výdej jídel do jídlonosičů na vlastní riziko.

Seznam potravinových alergenů, které podléhají legislativnímu označování dle směrnice 1169/11 EU článek 21 a Vyhl. 113/2005 Sb., § 8 odstavec 10:

1) Obiloviny obsahující lepek (pšenice, žito, ječmen, oves, špalda)
2) Korýši a výrobky z nich
3) Vejce a výrobky z nich
4) Ryby a výrobky z nich
5) Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich
6) Sójové boby (sója) a výrobky z nich
7) Mléko a výrobky z něj
8) Skořápkové plody a výrobky z nich (všechny druhy ořechů)
9) Celer a výrobky z něj
10) Hořčice a výrobky z ní
11) Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
12) Oxid siřičitý a siřičitany (např. sušené meruňky)
13) Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
14) Měkkýši a výrobky z nich