JÍDELNÍ LÍSTEK 27. 10. - 5.11. 2021


St 27. říjen 2021
polévka : HOVĚZÍ (A- 1A,3,)
hl. jídlo : I. HOVĚZÍ MASO VAŘENÉ, DUŠENÁ KAPUSTA, CHLÉB (A- 1A,1B, 3 ,)

II. ŽEMLOVKA (A- 1A, 3,7,,)

Čt 28. říjen 2021
polévka :
hl. jídlo : S V Á T E K

30. říjen 2021
polévka : DRŮBKOVÁ ( A – 1A,)
hl. jídlo : PEČENÁ KRKOVICE, ZELÍ, KNEDLÍK (A -1A,3,7)
-----------------------------------------------------------------------------------


Po 1. listopad 2021
polévka : FAZOLOVÁ ( A- 1A, )
hl. jídlo : I. BRATISLAVSKÁ PLEC, KNEDLÍK (1A, 3,7,)
II. SÝROVÝ NÁKYP SE ZELENINOU (1A, 3,7,)

Út 2. listopad 2021
polévka : ZELENINOVÁ S OVESNÝMI VLOČKAMI ( 1A,9)
hl. jídlo : FOŘTOVSKÝ PLÁTEK, RÝŽE, KOMPOT (1A,3,)

St 3. listopad 2021
polévka : GULÁŠOVÁ (A- 1A)
hl. jídlo : I. BUCHTIČKY S KRÉMEM (A - 1A, 3,7)
II. LASAGNE S MLETÝM MASEM (A – 1A,3)

Čt 4. listopad 2021
polévka : ITALSKÁ S TĚSTOVINAMI (A- 1A,3,)
hl. jídlo : SMAŽENÝ KRŮTÍ ŘÍZEK, BRAMBOROVÝ SALÁT (A - 1A,3,7)
Pá 5. listopad 2021
polévka : DRŮBKOVÁ S JÁTRVOU RÝŽÍ (1A,3)
hl. jídlo : PLNĚNÝ PAPRIKOVÝ LUSK, RAJSKÁ OMÁČKA, KNEDLÍK (1A, 3,7,9)
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
 
 

Objednávky – změny : tel. č. 573 502 744

Jídla pro Vás připravuje kolektiv kuchařů:
vedoucí kuchař Ondřej Hrnčíř, kuchař/ky: Jindřiška Strelcová, Jaroslava Škarydková, Ludmila Šlímarová, Kateřina Landorová

Změna vyhrazena.

Teplé pokrmy jsou určeny k okamžité spotřebě, výdej jídel do jídlonosičů na vlastní riziko.

Seznam potravinových alergenů, které podléhají legislativnímu označování dle směrnice 1169/11 EU článek 21 a Vyhl. 113/2005 Sb., § 8 odstavec 10:

1A-Pšenice, 1B-Žito, 1C-Ječmen, 1D-Oves, 1E-Špalda, 1F-Kamut, 1G-Hybridní odrůdy a výrobky z nich,

2-Korýši a výrobky z nich,

3-Vejce a výrobky z nich,

4-Ryby a výrobky z nich,

5-Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z ní,

6-Sójové boby (sója) a výrobky z nich,

7-Mléko a výrobky z něj,

8A-Mandle, 8B-Lískové ořechy, 8C-Vlašské ořechy, 8D-Kešu ořechy, 8E-Pekanové ořechy,
8F-Para ořechy, 8G-Pistácie, 8H-Makadamie a výrobky z nich,

9-Celer a výrobky z něj,

10-Hořčice a výrobky z ní,

11-Sezamová semena a výrobky z nich,

12-Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10mg/kg nebo 10ml/l vyjádřeno SO2,

13-Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj,

14-Měkkýši a výrobky z nich.