+420 573 502 740
 
 
 
 
 
 

Jídelní lístek 14.1. - 18.1. 2019

Po 14.
leden 2019
polévka : FAZOLOVÁ (A- 1, )
hl. jídlo : ZAPÉKANÉ TĚSTOVINY, OKUREK (A-1,3,10)

Út 15.
leden 2019
polévka : ZELENINOVÁ (A- 1,3,)
hl. jídlo : I. SRBSKÉ VEPŘOVÉ ŽEBÍRKO, BRAMBORY, KOMPOT (A- 1,)
II. ŠKUBÁNKY S MÁKEM ( A – 1,3)

St 16.
leden 2019
polévka : BESKYDSKÁ KMÍNOVÁ (A- 1,7)
hl. jídlo : I.OPÉKANÝ PÁREK, HRACHOVÁ KAŠE, CHLÉB, OKUREK ( A – 1,3)
II. ZELENINOVÝ SALÁT, PEČIVO ( A – 1,3,11)

Čt 17.
leden 2019
polévka : BRAMBOROVÁ (A – 1,)
hl. jídlo : ZBOJNICKÁ ROLÁDA, RÝŽE, KOMPOT ( A – 1,)

Pá 18. leden 2019
polévka : HOVĚZÍ (A- 1,3,)
hl. jídlo : PLNĚNÝ PAPRIKOVÝ LUSK, RAJSKÁ OMÁČKA, KNEDLÍK (A- 1,3,9)

Jídelní lístek 21.1. - 1.2. 2019

Po 21. leden 2019
polévka : ČOČKOVÁ (A- 1)
hl. jídlo : VEPŘOVÉ MASO PO ČÍNSKU, RÝŽE, SALÁT (A-1,)

Út
22. leden 2019
polévka : ZELENINOVÁ (A-1,9)
hl. jídlo : LUHAČOVICKÝ ŠPAČEK, BRAMBORY, KOMPOT (A- 3)

St
23. leden 2019
polévka : GULÁŠOVÁ ( A –1 )
hl. jídlo : BUCHTIČKY S KRÉMEM (A- 1,3,7)
II. BOLOŇSKÉ ŠPAGETY (A- 1,3)

Čt 24. leden 2019
polévka : KULAJDA ( A – 1, 3,7)
hl. jídlo : I. JÁTRA NA CIBULCE, RÝŽE, OKUREK (A-1,)
II. PIZZA ( A- 1,3)

25. leden 2019
polévka : DRŮBKOVÁ ( A – 1,3,)
hl. jídlo : SEGEDINSKÝ GULÁŠ, KNEDLÍK (A - 1,3,7)

Po 28. leden 2019
polévka : FAZOLOVÁ (A- 1,)
hl. jídlo : I. ŠTĚPÁNSKÁ PEČENĚ, TĚSTOVINY, KOMPOT (A-1,)
II. DOMÁCI VDOLEK ( A – 1,3)

Út 29. leden 2019
polévka : BESKYDSKÁ KMÍNOVÁ (A-1,3,7)
hl. jídlo : VEPŘOVÝ PLÁTEK PO VALŠSKU, KNEDLÍK (A- 1,3,7)

St 30. leden 2019
polévka : RAJSKÁ S KAPÁNÍIM ( A – 1,3)
hl. jídlo : PEČENÉ KUŘE, RÝŽE OKUREK (A – 1,)

Čt 31. leden 2019
polévka : HOVĚZÍ (A-1,3,)
hl. jídlo : HOVĚZÍ MASO VAŘENÉ, DUŠENÁ KAPUSTA, CHLÉB (A- 1,3)
II. HALUŠKY S UZENÝM MASEM A KYSANÝM ZELÍM (A – 1,3)

1. února 2019
polévka : HOUBOVÁ ( A – 1)
hl. jídlo : SMAŽENÉ RYBÍ FILÉ, BRAMBOROVÝ SALÁT (A - 1,3,9)






















 

Objednávky – změny : tel. č. 573 502 759

Jídla pro Vás připravuje kolektiv kuchařů: vedoucí kuchař Karel Studený, kuchařky: Marcela Kusalová, Jana Mazurová , Jindřiška Strelcová

Změna vyhrazena.

Teplé pokrmy jsou určeny k okamžité spotřebě, výdej jídel do jídlonosičů na vlastní riziko.

Seznam potravinových alergenů, které podléhají legislativnímu označování dle směrnice 1169/11 EU článek 21 a Vyhl. 113/2005 Sb., § 8 odstavec 10:

1) Obiloviny obsahující lepek (pšenice, žito, ječmen, oves, špalda)
2) Korýši a výrobky z nich
3) Vejce a výrobky z nich
4) Ryby a výrobky z nich
5) Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich
6) Sójové boby (sója) a výrobky z nich
7) Mléko a výrobky z něj
8) Skořápkové plody a výrobky z nich (všechny druhy ořechů)
9) Celer a výrobky z něj
10) Hořčice a výrobky z ní
11) Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
12) Oxid siřičitý a siřičitany (např. sušené meruňky)
13) Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
14) Měkkýši a výrobky z nich