JÍDELNÍ LÍSTEK 25.9. - 9.10. 2020
25. září 2020
polévka : ZELENINOVÁ ( A – 1A,9)
hl. jídlo : SMAŽENÉ RYBÍ FILÉ, BRAMBOROVÝ SALÁT (A- 1A, 3,9)

------------------------------------------------------------------------------------------------------
Po 28. září 2020
polévka :
hl. jídlo : S V Á T E K

Út 29. září 2020
polévka : FAZOLOVÁ (A - 1A,)
hl. jídlo : ZNOJEMSKÁ PEČENĚ, KNEDLÍK (A- 1A,3)

St 30. září 2020
polévka : SELSKÁ (A - 1A,3,7)
hl. jídlo : SRBSKÉ RAZNIČI, BRAMBORY, SALÁT (A - 1A,)

Čt 1. říjen 2020
polévka : FRANKFURTSKÁ ( A – 1A,)
hl. jídlo : BUCHTIČKY S KRÉMEM (A - 1A,3,7)

2. říjen 2020
polévka : DRŮBKOVÁ ( A – 1A,3)
hl. jídlo : CHALUPÁŘSKÝ GULÁŠ, KNEDLÍK (A-1A, 3)

---------------------------------------------------------------------------------

Po 5. říjen 2020
polévka : HRACHOVÁ ( A – 1A,)
hl. jídlo : VEPŘOVÉ MASO NA KMÍNĚ, TĚSTOVINY, KOMPOT (A-1A,9)

Út 6. říjen 2020
polévka : RAJSKÁ S KAPÁNÍM ( A – 1,3)
hl. jídlo : PŘÍRODNÍ ROŠTĚNÁ, RÝŽE, SALÁT (A- 1A,1B,3,7,)

St 7. říjen 2020
polévka : ZELNÁ ( A – 1A,)
hl. jídlo : OPÉKANÝ SALÁM, ČOČKA NA KYSELO, CHLÉB, OKUREK ( A – 1A,3,10)

Čt 8. říjen 2020
polévka : BORŠČ ( A – 1,7,9)
hl. jídlo : SMAŽENÝ VEPŘOVÝ ŘÍZEK, BRAMBORY, SALÁT (A- 1A,3,10)

Pá 9. říjen 2020
polévka : HOVĚZÍ (A-1A,3)
hl. jídlo : VEPŘOVÝ PLÁTEK SIKULSKÝ, KNEDLÍK (A- 1A,3,7)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
 
 

Objednávky – změny : tel. č. 573 502 759

Jídla pro Vás připravuje kolektiv kuchařů:
vedoucí kuchař Karel Studený, kuchař/ky: Marcela Kusalová, Jindřiška Strelcová, Ondřej Hrnčíř

Změna vyhrazena.

Teplé pokrmy jsou určeny k okamžité spotřebě, výdej jídel do jídlonosičů na vlastní riziko.

Seznam potravinových alergenů, které podléhají legislativnímu označování dle směrnice 1169/11 EU článek 21 a Vyhl. 113/2005 Sb., § 8 odstavec 10:

1A-Pšenice, 1B-Žito, 1C-Ječmen, 1D-Oves, 1E-Špalda, 1F-Kamut, 1G-Hybridní odrůdy a výrobky z nich,

2-Korýši a výrobky z nich,

3-Vejce a výrobky z nich,

4-Ryby a výrobky z nich,

5-Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z ní,

6-Sójové boby (sója) a výrobky z nich,

7-Mléko a výrobky z něj,

8A-Mandle, 8B-Lískové ořechy, 8C-Vlašské ořechy, 8D-Kešu ořechy, 8E-Pekanové ořechy,
8F-Para ořechy, 8G-Pistácie, 8H-Makadamie a výrobky z nich,

9-Celer a výrobky z něj,

10-Hořčice a výrobky z ní,

11-Sezamová semena a výrobky z nich,

12-Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10mg/kg nebo 10ml/l vyjádřeno SO2,

13-Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj,

14-Měkkýši a výrobky z nich.