JÍDELNÍ LÍSTEK 18.11. - 4.12. 2020
St 18. listopad 2020
polévka : HRACHOVÁ (A-1A)
hl. jídlo : VEPŘOVÉ MASO NA ČESNEKU, RÝŽE, SALÁT (A – 1A,)

Čt 19. listopad 2020
polévka : RAJSKÁ S KAPÁNÍM ( A – 1A,3,)
hl. jíd lo : I. SEKANÁ PEČENĚ, BRAMBOROVÁ KAŠE, OKUREK (A - 1A,3,7,10)
II. PIZZA ( A – 1A,3,7)

Pá 20. listopad 2020
polévka : KMÍNOVÁ ( A – 1A,3)
hl. jídlo : VEPŘOVÁ PEČENĚ, ZELÍ, KNEDLÍK (A- 1A, 3,)
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Po 23. listopad 2020
polévka : KAPUSTOVÁ (A - 1A)
hl. jídlo : I. VEPŘOVÁ PEČENĚ „STROGANOV“, TĚSTOVINY, SALÁT (A – 1A,7)
II. HONZOVY BUCHTY (A – 1A,3,7)

Út 24. listopad 2020
polévka : BORŠČ ( A – 1,7,9)
hl. jídlo : NOVOHRADSKÝ VEPŘOVÝ PLÁTEK, BRAMBORY, KOMPOT (A- 1A,3)

St 25. listopad 2020
polévka : ČESNEKOVÁ ( A – 3 )
hl. jídlo : I.. HORŇÁCKÝ GULÁŠ, CHLÉB (A - 1A, 1B)
II. LASAGNE S MLETÝM MASEM (A – 1A,3,7)

Čt 26. listopad 2020
polévka : HOVĚZÍ ( A – 1A,)
hl. jídlo : HOVĚZÍ MASO VAŘENÉ, RAJSKÁ OMÁČKA, KNEDLÍK (A - 1A,3,9)

27. listopad 2020
polévka : VALAŠSKÁ KYSELICA ( A – 1,7)
hl. jídlo : VEPŘOVÝ ZÁVITEK, RÝŽE, KOMPOT (A-1A, 3,10)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Po 30. listopad 2020
polévka : ČOČKOVÁ (A- 1A)
hl. jídlo : VEPŘOVÉ MASO PO VALAŠSKU, KNEDLÍK ( A – 1A,3,7)

Út . 1. prosinec 2020
polévka : DRŮBKOVÁ ( A – 1,3)
hl. jídlo : PEČENÉ KUŘE, RÝŽE, OKUREK (A- 1A,10)

St 2. prosinec 2020
polévka : FRANKFURTSKÁ ( A – 1A,)
hl. jídlo : I. BUCHTIČKY S KRÉMEM (A - 1A,3,7)
II. HALUŠKY S ANGLICKOU SLANINOU A HOUBAMI (A - 1A,)

Čt 3. prosinec 2020
polévka : ZELENINOVÁ (A-1A,3)
hl. jídlo : PŠTROSÍ VEJCE, BRAMBORY, SALÁT (A- 1A,3,10)

Pá 4. prosinec 2020
polévka : NOČKOVÁ S BRAMBOREM (A-1A,3)
hl. jídlo : PEČENÁ KRKOVICE, ZELÍ, KNEDLÍK (A- 1A,3,7)
--------------------------------------------------------------------------------------------












 
 
 

Objednávky – změny : tel. č. 573 502 744

Jídla pro Vás připravuje kolektiv kuchařů:
vedoucí kuchař Karel Studený, kuchař/ky: Marcela Kusalová, Jindřiška Strelcová, Ondřej Hrnčíř

Změna vyhrazena.

Teplé pokrmy jsou určeny k okamžité spotřebě, výdej jídel do jídlonosičů na vlastní riziko.

Seznam potravinových alergenů, které podléhají legislativnímu označování dle směrnice 1169/11 EU článek 21 a Vyhl. 113/2005 Sb., § 8 odstavec 10:

1A-Pšenice, 1B-Žito, 1C-Ječmen, 1D-Oves, 1E-Špalda, 1F-Kamut, 1G-Hybridní odrůdy a výrobky z nich,

2-Korýši a výrobky z nich,

3-Vejce a výrobky z nich,

4-Ryby a výrobky z nich,

5-Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z ní,

6-Sójové boby (sója) a výrobky z nich,

7-Mléko a výrobky z něj,

8A-Mandle, 8B-Lískové ořechy, 8C-Vlašské ořechy, 8D-Kešu ořechy, 8E-Pekanové ořechy,
8F-Para ořechy, 8G-Pistácie, 8H-Makadamie a výrobky z nich,

9-Celer a výrobky z něj,

10-Hořčice a výrobky z ní,

11-Sezamová semena a výrobky z nich,

12-Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10mg/kg nebo 10ml/l vyjádřeno SO2,

13-Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj,

14-Měkkýši a výrobky z nich.