+420 573 502 740
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


      JÍDELNÍ LÍSTEK 20
      .1. - 31.1. 2020

      Po 20. leden 2020
      polévka : HRACHOVÁ (A- 1A)
      hl. jídlo : I. VEPŘOVÉ MASO NA KMÍNĚ, TĚSTOVINY, SALÁT (A-1A,)
      II. HONZOVY BUCHTY ( A - 1A,3,)

      Út 21. leden 2020
      polévka : UZENÁ (A-1C)
      hl. jídlo : UZENÉ MASO, KŘENOVÁ OMÁČKA, KNEDLÍK (A- 1A,3,7)

      St 22. listopad 2020
      polévka : ZELNÁ (A-1A,)
      hl. jídlo I. MORKOVSKÁ SMĚS, RÝŽE, SALÁT (A-1,A,,)
      II. LAZAGNE S MLETÝM MASEM (A- 1A,3,7)

      Čt 23. leden 2020
      polévka : ZELENINOVÁ ( A – 1A,9)
      hl. jídlo : SMAŽENÝ VEPŘOVÝ ŘÍZEK, BRAMBORY, KOMPOT (A- 1A,3)

      24. leden 2020
      polévka : DRŮBKOVÁ ( A –1A, )
      hl. jídlo : PEČENÁ KRKOVICE, ZELÍ, KNEDLÍK ( A –1A,3 )

      __________________________________________________________________

      Po 27. leden 2020
      polévka : FAZOLOVÁ ( A – 1A,)
      hl. jídlo : VEPŘOVÉ PEČENĚ STROGANOV, KNEDLÍK (A-1A,3)

      Út 28. leden 2020
      polévka : KULAJDA ( A – 1A,3,7)
      hl. jídlo : I. HANÁCKÝ PLÁTEK, RÝŽE, KOMPOT (A- 1A,)
      II. PIZZA (A- 1A,3)

      St 29. leden 2020
      polévka : ČESNEKOVÁ ( A – 1A,3)
      hl. jídlo : LUHAČOVICKÝ ŠPAČEK, BRAMBOROVÁ KAŠE, OKUREK ( A – 1A,3,7)

      Čt 30. leden 2020
      polévka : BRAMBOROVÁ S PAPRIKOU ( A – 1A)
      hl. jídlo : I. OPÉKANÝ SALÁM, HRACHOVÁ KAŠEE, CHLÉB, OKUREK (A- 1A,3)
      II. ŽEMLOVKA (A- 1A,3,7)

      Pá 31. leden 2020
      polévka : HOVĚZÍ S JÁTROVOU RÝŽÍ (A – 1A,3)
      hl. jídlo : SVÍČKOVÁ NA SMETANĚ, KNEDLÍK (A- 1A,3,7)
 
 
 

Objednávky – změny : tel. č. 573 502 759

Jídla pro Vás připravuje kolektiv kuchařů:
vedoucí kuchař Karel Studený, kuchař/ky: Marcela Kusalová, Jindřiška Strelcová, Ondřej Hrnčíř

Změna vyhrazena.

Teplé pokrmy jsou určeny k okamžité spotřebě, výdej jídel do jídlonosičů na vlastní riziko.

Seznam potravinových alergenů, které podléhají legislativnímu označování dle směrnice 1169/11 EU článek 21 a Vyhl. 113/2005 Sb., § 8 odstavec 10:

1A-Pšenice, 1B-Žito, 1C-Ječmen, 1D-Oves, 1E-Špalda, 1F-Kamut, 1G-Hybridní odrůdy a výrobky z nich,

2-Korýši a výrobky z nich,

3-Vejce a výrobky z nich,

4-Ryby a výrobky z nich,

5-Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z ní,

6-Sójové boby (sója) a výrobky z nich,

7-Mléko a výrobky z něj,

8A-Mandle, 8B-Lískové ořechy, 8C-Vlašské ořechy, 8D-Kešu ořechy, 8E-Pekanové ořechy,
8F-Para ořechy, 8G-Pistácie, 8H-Makadamie a výrobky z nich,

9-Celer a výrobky z něj,

10-Hořčice a výrobky z ní,

11-Sezamová semena a výrobky z nich,

12-Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10mg/kg nebo 10ml/l vyjádřeno SO2,

13-Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj,

14-Měkkýši a výrobky z nich.