+420 573 502 740
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

      Družstevní jídelna AGRODRUŽSTVA MORKOVICE,

      oznamuje svým členům i ostatním strávníkům.

      Přerušení výdeje obědů do jídlonosičů,

      z důvodu šířící se pandemie onemocnění COVID-19 způsobené novým typem koronaviru (SARS-CoV-2), který se šíří kapénkovou nákazou, osobním kontaktem s nemocným nebo prostřednictvím povrchů, kterých se nemocný dotýkal, nebudou s účinností od 17.3. 2020 po dobu vyhlášení mimořádné situace v souvislosti s celosvětovým výskytem pandemie COVID-19 vydávány obědy do jídlonosičů nebo spotřebitelem přinesených vlastních obalů a nádob a také nebudou vydávany obědy v jídelnách zde nezaměstnaným osobám.

      O skončení tohoto opatření a dalším postupu v náběhu běžného režimu budete včas obeznámeni.
      Platnost již zakoupených stravenek se posouvá na období po skončení tohoto opatření popř. budou uhrazené prostředky vráceny.


















































      JÍDELNÍ LÍSTEK 11.3. - 13.3. 2020

      St 11. březen 2020
      polévka : FRANKFURTSKÁ ( A – 1A)
      hl. jídlo : I. MORKOVSKÁ SMĚS, RÝŽE, KOMPOT ( A – 1A,3,7)
      II. ŠVESTKOVÝ KOLÁČ ( A – 1A,3,)

      Čt 12. březen 2020
      polévka : HOVĚZÍ ( A – 1A)
      hl. jídlo : HOVĚZÍ MASO VAŘENÉ, RAJSKÁ OMÁČKA, KNEDLÍK (A- 1A,3,7)

      Pá 13. březen 2020
      polévka : FAZOLOVÁ SE ZELENINOU (A – 1A,)
      hl. jídlo : I. ZAPÉKANÉ TĚSTOVINY, OKUREK, (A- 1A,3,7,10)
      II. BRAMBOROVÝ GULÁŠ, CHLÉB (A- 1A,1B,)

      JÍDELNÍ LÍSTEK 2.3. - 13.3. 2020

      Po 16. březen 2020
      polévka : ŠPENÁTOVÁ ( A – 1A)
      hl. jídlo : VEPŘOVÉ MASO PO ČÍNSKU, RÝŽE, SALÁT ( A – 1A)

      Út 17. březen 2020
      polévka : HRACHOVÁ (A – 1A)
      hl. jídlo : I. VEPŘOVÝ PŘÍRODNÍ ŘÍZEK, TĚSTOVINY, KOMPOT ( A – 1A,3,10)
      II. HALUŠKY S UZENÝM MASEM A SE ZELÍM ( A – 1A,)

      St 18. březen 2020
      polévka : ZELENINOVÁ (A – 1A)
      hl. jídlo : MLETÝ ŘÍZEK SE SÝREM, BRAMBORY, OKUREK ( A – 1A,3,7,10)

      Čt 19. březen 2020
      polévka : HOVĚZÍ ( A – 1A,)
      hl. jídlo : I. HOVĚZÍ MASO VAŘENÉ, DUŠENÁ KAPUSTA, CHLÉB ( A – 1A,1B,3,)
      II. ŽEMLOVKA ( A – 1A,3,7)

      Pá 20. březen 2020
      polévka : HOUBOVÁ ( A – 1A)
      hl. jídlo : SVÍČKOVÁ NA SMETANĚ, KNEDLÍK ( A – 1A,3,10)

      ----------
      --------------------------------------------------------------------------

      Po 23. březen 2020
      polévka : ČOČKOVÁ (A- 1A,)
      hl. jídlo : BRATISLAVSKÁ VEPŘOVÁ PLEC, KNEDLÍK (A – 1A,3,7)

      Út 24. březen 2020
      polévka : BRAMBOROVÁ S PAPRIKOU (A- 1A, )
      I. FRANKFURTSKÝ PLÁTEK, RÝŽE, SALÁT (A- 1A)
      II. PIZZA (A – 1A, 7)

      St 25. březen 2020
      polévka : CIBULAČKA, sýr (A - 1A,7 )
      hl. jídlo : LUHAČOVICKÝ ŠPAČEK, BRAMBORY, KOMPOT (A – 1A,3,7)

      Čt 26. březen 2020
      polévka : KULAJDA (A- 1A, 3,7)
      hl. jídlo : I. MAKOVÝ ZÁVIN (A – 1A,3)
      II. KRŮTÍ MASO S HRÁŠKEM A MRKVÍ ( A – 1A,)

      Pá 27. březen 2020
      polévka : HOVĚZÍ S JÁTROVOU RÝŽÍ (A- 1A,3)
      hl. jídlo : VEPŘOVÁ PEČENĚ, ZELÍ, KNEDLÍK (A – 1A,3,)




































 
 
 

Objednávky – změny : tel. č. 573 502 759

Jídla pro Vás připravuje kolektiv kuchařů:
vedoucí kuchař Karel Studený, kuchař/ky: Marcela Kusalová, Jindřiška Strelcová, Ondřej Hrnčíř

Změna vyhrazena.

Teplé pokrmy jsou určeny k okamžité spotřebě, výdej jídel do jídlonosičů na vlastní riziko.

Seznam potravinových alergenů, které podléhají legislativnímu označování dle směrnice 1169/11 EU článek 21 a Vyhl. 113/2005 Sb., § 8 odstavec 10:

1A-Pšenice, 1B-Žito, 1C-Ječmen, 1D-Oves, 1E-Špalda, 1F-Kamut, 1G-Hybridní odrůdy a výrobky z nich,

2-Korýši a výrobky z nich,

3-Vejce a výrobky z nich,

4-Ryby a výrobky z nich,

5-Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z ní,

6-Sójové boby (sója) a výrobky z nich,

7-Mléko a výrobky z něj,

8A-Mandle, 8B-Lískové ořechy, 8C-Vlašské ořechy, 8D-Kešu ořechy, 8E-Pekanové ořechy,
8F-Para ořechy, 8G-Pistácie, 8H-Makadamie a výrobky z nich,

9-Celer a výrobky z něj,

10-Hořčice a výrobky z ní,

11-Sezamová semena a výrobky z nich,

12-Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10mg/kg nebo 10ml/l vyjádřeno SO2,

13-Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj,

14-Měkkýši a výrobky z nich.