+420 573 502 740
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Jídelní lístek 13.5. - 24.5. 2019

Po 13. květen
2019
polévka : HOVĚZÍ ( A – 1,3 )
hl. jídlo : HOVĚZÍ MASO VAŘENÉ, HOUBOVÁ OMÁČKA, KNEDLÍK ( A – 1,3,7)

Út 14. květen
2019
polévka : SELSKÁ (A-1,3,7)
hl. jídlo : I. OPÉKANÝ PÁREK, HRACHOVÁ KAŠE, CHLÉB, OKUREK ( A – 1, 3)
II. JABLKOVÁ SKLÁDANKA ( A – 1, 3)

St 15. květen 2019
polévka : KAPUSTOVÁ (A-1)
hl. jídlo : MEXICKÉ KOSTKY, RÝŽE, KOMPOT (A- 1,)

Čt 16. květen
2019
polévka : ZELENINOVÁ (A- 1,3)
hl. jídlo : MLETÝ ŘÍZEK S NIVOU, BRAMBOROVÁ KAŠE, SALÁT (A- 1,7)

Pá 17. květen
2019
polévka : DRŮBKOVÁ (A- 1,3)
hl. jídlo : I. JÁTRA NA CIBULCE, KNEDLÍK (A- 1,7)
II. PIZZA ( A-1,3,7)
-xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Po 20. květen 2019
polévka : ČOČKOVÁ (A- 1,)
hl. jídlo : ŠTĚPÁNSKÁ PEČENĚ, RÝŽE, SALÁT (A- 1,3, )

Út 21. květen 2019
polévka : HORAČKA (A- 1,3,7,9)
hl. jídlo : SRBSKÉ RAŽNIČI, BRAMBORY, OKUREK (A- 1,3)

St 22. květen
2019
polévka : GULÁŠOVÁ (A- 1)
hl. jídlo : I. BUCHTIČKY S KRÉMEM ( A – 1,3)
II. LASAGNE S MLETÝM MASEM (A- 1,3,7)

Čt 23. květen 2019
polévka : HOVĚZÍ (A – 1,)
hl. jídlo : SVÍČKOVÁ NA SMETANĚ, KNEDLÍK ( A – 1,3,9)

Pá 24. květen
2019
polévka : KULAJDA (A- 1,3,)
hl. jídlo : KUŘECÍ ZÁVITEK S ANGLICKOU, RÝŽE, KOMPOT (A – 1,3.)



 
 
 

Objednávky – změny : tel. č. 573 502 759

Jídla pro Vás připravuje kolektiv kuchařů: vedoucí kuchař Karel Studený, kuchařky: Marcela Kusalová, Jana Mazurová , Jindřiška Strelcová

Změna vyhrazena.

Teplé pokrmy jsou určeny k okamžité spotřebě, výdej jídel do jídlonosičů na vlastní riziko.

Seznam potravinových alergenů, které podléhají legislativnímu označování dle směrnice 1169/11 EU článek 21 a Vyhl. 113/2005 Sb., § 8 odstavec 10:

1) Obiloviny obsahující lepek (pšenice, žito, ječmen, oves, špalda)
2) Korýši a výrobky z nich
3) Vejce a výrobky z nich
4) Ryby a výrobky z nich
5) Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich
6) Sójové boby (sója) a výrobky z nich
7) Mléko a výrobky z něj
8) Skořápkové plody a výrobky z nich (všechny druhy ořechů)
9) Celer a výrobky z něj
10) Hořčice a výrobky z ní
11) Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
12) Oxid siřičitý a siřičitany (např. sušené meruňky)
13) Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
14) Měkkýši a výrobky z nich