JÍDELNÍ LÍSTEK 17.1. 2022 - 4.2. 2022


Út 17. ledna 2022
polévka : ZELENINOVÁ (A-1,9)
hl. jídlo : SRBSKÉ RAŽNIČI, BRAMBORY, OKUREK (A- 1,3,7,)

St 18. ledna 2022
polévka : GULÁŠOVÁ ( A –1 )
hl. jídlo : BUCHTIČKY S KRÉMEM (A- 1,3,7)
II. ZELENINOVÝ SALÁT SE ŠUNKOU, PEČIVO ( A – 1,3,11)

Čt 19. leden 2022
polévka : KULAJDA ( A – 1, 3,7)
hl. jídlo : I. JÁTRA NA CIBULCE, RÝŽE, OKUREK (A-1,)
II. BOLOŇSKÉ ŠPAGETY (A- 1,3)

20. leden 2022
polévka : DRŮBKOVÁ ( A – 1,3,)
hl. jídlo : SEGEDINSKÝ GULÁŠ, KNEDLÍK (A - 1,3,7)
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Po 24. ledna 2022
polévka : BROKOLICOVÁ (A- 1)
hl. jídlo : ZAPEČENÉ TĚSTOVINY, OKUREK (A-1A,3,7)

Út 25. ledna 2022
polévka : BORŠČ (A-1,A)
hl. jídlo : PŘÍRODNÍ VEPŘOVÝ ŘÍZEK, BRAMBORY, KOMPOT (A- 1A,)

St 26. ledna 2022
polévka : ITALSKÁ S TĚSTOVINAMI (A-1A,3)
hl. jídlo : I. OPÉKANÝ SALÁM, DUŠENÁ KAPUSTA, CHLÉB (A- 1A, 1B,3)
II. TĚSTOVINY S KUŘECÍM MASEM A SÝROVOU OMÁČKOU (A – 1A,3,7)

Čt 27. ledna 2022
polévka : KULAJDA ( A –1,3,7)
hl. jídlo : I. MEXICKÉ KOSTKY, RÝŽE, sýr (A-1A,7)
II. VDOLEK (A-1A,3,7)

28. ledna 2022
polévka : ČESNEKOVÁ ( A –1A,3,)
hl. jídlo : SEKANÁ PEČENÉ, RAJSKÁ OMÁČKA, KNEDLÍK (A-1A,3,)
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Po 31. ledna 2022
polévka : FAZOLOVÁ S PÁRKEM (A- 1A)
hl. jídlo : I. PEČENÁ KRKOVICE, ŠPENÁT, BRAMB. KNEDLÍK (A-1A,3)

Út 1. února 2022
polévka : ZELENINOVÁ (A-1A,9)
hl. jídlo : SMAŽENÝ VEPŘOVÝ ŘÍZEK, BRAMBORY, SALÁT (A- 1A,3,7,)

St 2. února 2022
polévka : SELSKÁ ( A –1A,7 )
hl. jídlo : I. SRBSKÉ RIZOTO - sýr, OKUREK (A- 1A,3,7)

Čt 3. února 2022
polévka : HOVĚZÍ ( A – 1A, 3,)
hl. jídlo : SVÍČKOVÁ NA SMETANĚ, KNEDLÍK (A-1A,3,7)

20. 4. února 2022
polévka : BRAMBOROVÁ S NOČKY ( A – 1A,3,)
hl. jídlo : VEPŘOVÝ ZÁVITEK, RÝŽE, KOMPOT (A - 1A,)
_________________________________________________________




























 
 
 

Objednávky – změny : tel. č. 573 502 744

Jídla pro Vás připravuje kolektiv kuchařů:
vedoucí kuchař Ondřej Hrnčíř, kuchař/ky: Jindřiška Strelcová, Jaroslava Škarydková, Ludmila Šlímarová, Kateřina Landorová

Změna vyhrazena.

Teplé pokrmy jsou určeny k okamžité spotřebě, výdej jídel do jídlonosičů na vlastní riziko.

Seznam potravinových alergenů, které podléhají legislativnímu označování dle směrnice 1169/11 EU článek 21 a Vyhl. 113/2005 Sb., § 8 odstavec 10:

1A-Pšenice, 1B-Žito, 1C-Ječmen, 1D-Oves, 1E-Špalda, 1F-Kamut, 1G-Hybridní odrůdy a výrobky z nich,

2-Korýši a výrobky z nich,

3-Vejce a výrobky z nich,

4-Ryby a výrobky z nich,

5-Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z ní,

6-Sójové boby (sója) a výrobky z nich,

7-Mléko a výrobky z něj,

8A-Mandle, 8B-Lískové ořechy, 8C-Vlašské ořechy, 8D-Kešu ořechy, 8E-Pekanové ořechy,
8F-Para ořechy, 8G-Pistácie, 8H-Makadamie a výrobky z nich,

9-Celer a výrobky z něj,

10-Hořčice a výrobky z ní,

11-Sezamová semena a výrobky z nich,

12-Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10mg/kg nebo 10ml/l vyjádřeno SO2,

13-Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj,

14-Měkkýši a výrobky z nich.