JÍDELNÍ LÍSTEK 24.2. 2021 -12.3.. 2021
,)

St 24. února 2021
polévka : KMÍNOVÁ ( A – 1A )
h hl. jídlo : I. ZELENINOVÉ LEČO S KLOBÁSOU, CHLÉB (A- 1A, 1B,3)
II II. ŽEMLOVKA (A- 1A, 3,7)

Čt 25. února 2021
polévka : KAPUSTOVÁ ( A – 1A,)
h hl. jídlo : I. HAMBURSKÁ VEPŘOVÁ KÝTA, KNEDLÍK (A – 1A,3,7,9)
II II. ZELENINOVÝ SALÁT S KUŘECÍM MASEM (A - 1,3,7,)

Pá 26. února 2021
polévka : ZELENINOVÁ ( A – 1A)
h hl. jídlo : SMAŽENÝ VEPŘOVÝ ŘÍZEK, BRAMBORY, OKUREK ( A – 1A,3,9)

______________________________________________________________


Po 1. březen 2021
polévka : UZENÁ (A-
1C)
hl. jídlo : UZENÁ KRKOVICE, ČESNEKOVÁ OMÁČKA, KNEDLÍK (A- 1A,3,7,)
Út 2. březen 2021
polévka : BESKYDSKÁ KMÍNOVÁ ( A – A1,3)
hl. Jídlo : KARBANÁTEK, BRAMBOROVÁ KAŠE, OKUREK (A – 1A,3,7,10)
St 3. březen 2021
h hl. jídlo : I. BRAMBOROVÝ GULÁŠ, CHLÉB (A- 1A,1B)
I II. JAHELNIK SE ŠVESTKAMI (A- 3,7)

Čt 4. březen 2021
polévka : KULAJDA ( A – 1A,3,7)
h hl. jídlo : VEPŘOVÝ PLÁTEK NA HOUBÁCH, RÝŽE, KOMPOT (A – 1A, )

5. březen 2021
polévka : DRŮBKOVÁ ( A – 1A,3)
h hl. jídlo : I. VEPŘOVÁ JÁTRA NA CIBULCE, KNEDLÍK (A-1A,3)
II. TĚSTOVINOVÝ SALÁT (A - 1A,3,7)
-------------------------------------------------------------------------------------------

Po 8. březen 2021
polévka : FAZOLOVÁ (A-1A)
hl. jídlo : VEPŘOVÉ MASO NA KMÍNĚ, RÝŽE, SALÁT (A – 1A,3,)

Út 9. březen 2021
polévka : HOVĚZÍ ( A - 1A,3)
hl. jídlo : PLŇENÝ PAPRIKOVÝ LUSK, RAJSKÁ OMÁČKA, KNEDLÍK ( A – 1A,3,9)

St 10. březen 2021
polévka : SELSKÁ ( A – 1A,7,)
hl. jídlo : VEPŘOVÝ ZÁVITEK , BRAMBORY, OKUREK (A – 1A,10)

Čt 11. březen 2021
polévka : ZELNÁ S KLOBÁSOU (A-1A)
h hl. jídlo : I. TOSKÁNSKÉ KOSTKY, TĚSTOVINY, KOMPOT (A - 1A,
II. JABLKOVÝ ZÁVIN

12. březen 2021
polévka : Z FAZOLOVÝCH LUSKŮ S KAPÁNÍM ( A – 1A,3)
hl. jídlo : I. SVÍČKOVÁ NA SMETANĚ, KNEDLÍK (A- 1A, 3,7,9)
I II. BURGURETO S KUŘECÍM MASEM A ZELENINOU (A- 1A, ,7,)

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

 
 
 

Objednávky – změny : tel. č. 573 502 744

Jídla pro Vás připravuje kolektiv kuchařů:
vedoucí kuchař Karel Studený, kuchař/ky: Marcela Kusalová, Jindřiška Strelcová, Ondřej Hrnčíř

Změna vyhrazena.

Teplé pokrmy jsou určeny k okamžité spotřebě, výdej jídel do jídlonosičů na vlastní riziko.

Seznam potravinových alergenů, které podléhají legislativnímu označování dle směrnice 1169/11 EU článek 21 a Vyhl. 113/2005 Sb., § 8 odstavec 10:

1A-Pšenice, 1B-Žito, 1C-Ječmen, 1D-Oves, 1E-Špalda, 1F-Kamut, 1G-Hybridní odrůdy a výrobky z nich,

2-Korýši a výrobky z nich,

3-Vejce a výrobky z nich,

4-Ryby a výrobky z nich,

5-Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z ní,

6-Sójové boby (sója) a výrobky z nich,

7-Mléko a výrobky z něj,

8A-Mandle, 8B-Lískové ořechy, 8C-Vlašské ořechy, 8D-Kešu ořechy, 8E-Pekanové ořechy,
8F-Para ořechy, 8G-Pistácie, 8H-Makadamie a výrobky z nich,

9-Celer a výrobky z něj,

10-Hořčice a výrobky z ní,

11-Sezamová semena a výrobky z nich,

12-Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10mg/kg nebo 10ml/l vyjádřeno SO2,

13-Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj,

14-Měkkýši a výrobky z nich.