Objednávky – změny : tel. č. 573 502 744
Jídla pro Vás připravuje kolektiv kuchařů:
vedoucí kuchař Ondřej Hrnčíř, kuchař/ky: Jindřiška Strelcová, Martin Handlá, Ludmila Šlímarová, Šárka Přibylíková
Změna vyhrazena.Teplé pokrmy jsou určeny k okamžité spotřebě, výdej jídel do jídlonosičů na vlastní riziko.
Seznam potravinových alergenů, které podléhají legislativnímu
označování dle směrnice 1169/11 EU článek 21 a Vyhl. 113/2005
Sb., § 8 odstavec 10:
1A-Pšenice,
1B-Žito,
1C-Ječmen,
1D-Oves,
1E-Špalda,
1F-Kamut,
1G-Hybridní
odrůdy a výrobky z nich,
2-Korýši a
výrobky z nich,
3-Vejce a
výrobky z nich,
4-Ryby a
výrobky z nich,
5-Podzemnice
olejná (arašídy) a výrobky z ní,
6-Sójové
boby (sója) a výrobky z nich,
7-Mléko a
výrobky z něj,
8A-Mandle, 8B-Lískové ořechy, 8C-Vlašské
ořechy, 8D-Kešu ořechy, 8E-Pekanové ořechy,
8F-Para
ořechy, 8G-Pistácie, 8H-Makadamie a výrobky z nich,
9-Celer a výrobky z něj,
10-Hořčice a
výrobky z ní,
11-Sezamová
semena a výrobky z nich,
12-Oxid
siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10mg/kg nebo 10ml/l vyjádřeno
SO2,
13-Vlčí bob
(lupina) a výrobky z něj,
14-Měkkýši a
výrobky z nich.