+420 573 502 740
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
      • JÍDELNÍ LÍSTEK
        25.11. - 6.12. 2019


      Po 25. listopad 2019
      polévka : Z FAZOLOVÝCH LUSKŮ A S KAPÁNÍM (A- 1)
      hl. jídlo : VEPŘOVÉ MASO NA KMÍNĚ, RÝŽE, SALÁT (A-1A,)

      Út 26. listopad 2019
      polévka : SELSKÁ (A-1A, 7)
      hl. jídlo : I. HORŇÁCKÝ GULÁŠ, CHLÉB (A- 1A)
      II. SÝROVÝ NÁKYP SE ZELENINOU ( A-1A, 3,7,)

      St 27. listopad 2019
      polévka : ZELNÁ S KLOBÁSOU A PAPRIKOU (A-1A,)
      hl. jídlo SMAŽENÝ VEPŘOVÝ ŘÍZEK, BRAMBOROVÁ KAŠE, OKUREK (A-1,A,3,)

      Čt 28. listopad 2019
      polévka: ČOČKOVÁ ( A – 1A,9)
      hl. jídlo : I. KUŘECÍ ZÁVITEK NA ŽAMPIONECH, TĚSTOVINY, KOMPOT (A- 1A,3)
      II. JABLKOVÁ SKLÁDANKA (A- 1A,3)

      29. listopad 2019
      polévka : HOVĚZÍ S JÁTROVOU RÝŽÍ ( A –1A,3 )
      hl. jídlo : PEČENÁ KRKOVICE, ZELÍ, KNEDLÍK ( A –1A, )

      __________________________________________________________

      Po 2. prosinec 2019
      polévka : FRANCOUZSKÁ ( A – 1A,)
      hl. jídlo : VEPŘOVÉ MASO NA PAPRICE, KNEDLÍK (A-1A,3,7)

      Út 3. prosinec 2019
      polévka : HRACHOVÁ S PÁRKEM ( A – 1A,)
      hl. jídlo : PŠTROSÍ VEJCE, BRAMBORY, KOMPOT (A- 1A,3)

      St 4. prosinec 2019
      polévka : NOČKOVÁ S BRAMBOREM ( A –A1,3)
      hl. jídlo : I.MEXICKÉ KOSTKY, RÝŽE ( A – 1A,)
      II. NUDLE S TVAROHEM (A- 1A,3,7)

      Čt 5. prosinec 2019
      polévka : UZENÁ (A- 1C,)
      hl. jídlo : I. UZENÁ PLEC, ŠPENÁT, BRAMBOROVÝ KNEDLÍK (A- 1A,3)
      II. BURGURETO S KUŘECÍM MASEM A ZELENINOU (A- 1A,)

      Pá 6. prosinec 2019
      polévka : DRŮBKOVÁ (A – 1A,3)
      hl. jídlo : SMAŽENÉ RYBÍ FILÉ, BRAMBOROVÝ SALÁT (A- 1A,3,4,7)
 
 
 

Objednávky – změny : tel. č. 573 502 759

Jídla pro Vás připravuje kolektiv kuchařů:
vedoucí kuchař Karel Studený, kuchař/ky: Marcela Kusalová, Jindřiška Strelcová, Ondřej Hrnčíř

Změna vyhrazena.

Teplé pokrmy jsou určeny k okamžité spotřebě, výdej jídel do jídlonosičů na vlastní riziko.

Seznam potravinových alergenů, které podléhají legislativnímu označování dle směrnice 1169/11 EU článek 21 a Vyhl. 113/2005 Sb., § 8 odstavec 10:

1A-Pšenice, 1B-Žito, 1C-Ječmen, 1D-Oves, 1E-Špalda, 1F-Kamut, 1G-Hybridní odrůdy a výrobky z nich,

2-Korýši a výrobky z nich,

3-Vejce a výrobky z nich,

4-Ryby a výrobky z nich,

5-Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z ní,

6-Sójové boby (sója) a výrobky z nich,

7-Mléko a výrobky z něj,

8A-Mandle, 8B-Lískové ořechy, 8C-Vlašské ořechy, 8D-Kešu ořechy, 8E-Pekanové ořechy,
8F-Para ořechy, 8G-Pistácie, 8H-Makadamie a výrobky z nich,

9-Celer a výrobky z něj,

10-Hořčice a výrobky z ní,

11-Sezamová semena a výrobky z nich,

12-Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10mg/kg nebo 10ml/l vyjádřeno SO2,

13-Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj,

14-Měkkýši a výrobky z nich.