+420 573 502 740
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
      • JÍDELNÍ LÍSTEK
        23.9. - 11.10. 2019

      Po 23. září 2019
      polévka : ZELENINOVÁ(A- 1A,9)
      hl. jídlo : VEPŘOVÉ MASO PO ČÍNSKU, RÝŽE, KOMPOT ( A – 1A,)

      Út 24.
      září 2019
      polévka : BORŠČ(A- 1A,7)
      hl. jídlo : SMAŽENÝ KARBANÁTEK, BRAMBORY, SALÁT (A- 1A,3)

      St 25. září 2019
      polévka : FAZOLOVÁ(A- 1A,)
      hl. jídlo : I. BUCHTIČKY S KRÉMEM (A- 1A,3,7)
      II. HALUŠKY S ANGLICKOU SLANINOU A HOUBAMI (A- 1A)

      Čt 26. září 2019
      polévka : BESKYDSKÁ KMÍNOVÁ (A – 1A,3,)
      hl. jídlo : HAMBURSKÁ KÝTA, KNEDLÍK (A- 1A,3,7)

      Pá 27. září 2019
      polévka : HOVĚZÍ (A – 1A,3,)
      hl. jídlo : I. JÁTRA NA CIBULCE, RÝŽE, OKUREK (A- 1A,10)
      II. BRAMBOROVÝ GULÁŠ, CHLÉB (A- 1AB,)
      -----------------------------------------------------------------------------------------------

      Po 30. září 2019
      polévka : FAZOLOVÁ (A- 1)
      hl. jídlo : ŠTĚPÁNSKÁ HOVĚZÍ PEČENĚ, RÝŽE, SALÁT (A – 1A,3,)

      Út 1. říjen 2019
      polévka : SELSKÁ ( A – 1A,3,7)
      hl. jídlo : PŘÍRODNÍ VEPŘOVÝ PLÁTEK, BRAMBORY, KOMPOT (A-1A,)

      St 2. říjen 2019
      polévka : DRŮBKOVÁ (A- 1A,3)
      hl. jídlo : SEKANÁ PEČENĚ, RAJSKÁ OMÁČKA, KNEDLÍK (A-1A,3,7)

      Čt 3. říjen 2019
      polévka : GULÁŠOVÁ (A- 1,3,)
      hl. jídlo : I. MAKOVÝ ZÁVIN (A- 1A,3,)
      II. HOUBOVÉ RIZOTO S VEPŘOVÝM MASEM, (sýr), okurek( A – 1A,3,10)

      4.říjen 2019
      polévka : ZELENINOVÁ (A-1A,9,)
      hl. jídlo : SMAŽENÉ RYBÍ FILÉ, BRAMBOVÝ SALÁT (A-1,3,4,7,9)
      ----------------------------------------------------------------------------------------------------------
      Po 7. říjen 2019
      polévka : ČOČKOVÁ (A-1)
      hl. jídlo : ZNOJEMSKÁ PEČENĚ , KNEDLÍK (A – 1A,3,)

      Út 8. říjen 2019
      polévka : PÓRKOVÁ ( A – 1A,3)
      hl. jídlo : I. ZELENINOVÉ LEČO S KLOBÁSOU, CHLÉB (A – 1A,3,)
      II. TĚSTOVINOVÝ SALÁT S TUŇÁKEM, CEREÁLNÍ PEČIVO (A- A1A,1B,3,4,7)

      St 9. říjen 2019
      polévka : HOVĚZÍ ( A – 1A)
      hl. jídlo : VEPŘOVÝ PLÁTEK PO CIKÁNSKU, RÝŽE, SALÁT (A – 1A,3,7)

      Čt 10. říjen 2019
      polévka : HOVĚZÍ ( A – 1A)
      hl. jídlo : I. KUŘECÍ ZÁVITEK NA PAPRICE, KNEDLÍK (A – 1A,3,7)
      II. ŽEMLOVKA (A – 1A,3,7)

      11. říjen 2019
      polévka : KAPUSTOVÁ S UZENÝM MASEM ( A – 1A) ,
      hl. jídlo : FORMANSKÝ ŘÍZEK, BRAMBOROVÁ KAŠE, KOMPOT (A - 1A,3)
 
 
 

Objednávky – změny : tel. č. 573 502 759

Jídla pro Vás připravuje kolektiv kuchařů:
vedoucí kuchař Karel Studený, kuchař/ky: Marcela Kusalová, Jindřiška Strelcová, Ondřej Hrnčíř

Změna vyhrazena.

Teplé pokrmy jsou určeny k okamžité spotřebě, výdej jídel do jídlonosičů na vlastní riziko.

Seznam potravinových alergenů, které podléhají legislativnímu označování dle směrnice 1169/11 EU článek 21 a Vyhl. 113/2005 Sb., § 8 odstavec 10:

1A-Pšenice, 1B-Žito, 1C-Ječmen, 1D-Oves, 1E-Špalda, 1F-Kamut, 1G-Hybridní odrůdy a výrobky z nich,

2-Korýši a výrobky z nich,

3-Vejce a výrobky z nich,

4-Ryby a výrobky z nich,

5-Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z ní,

6-Sójové boby (sója) a výrobky z nich,

7-Mléko a výrobky z něj,

8A-Mandle, 8B-Lískové ořechy, 8C-Vlašské ořechy, 8D-Kešu ořechy, 8E-Pekanové ořechy,
8F-Para ořechy, 8G-Pistácie, 8H-Makadamie a výrobky z nich,

9-Celer a výrobky z něj,

10-Hořčice a výrobky z ní,

11-Sezamová semena a výrobky z nich,

12-Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10mg/kg nebo 10ml/l vyjádřeno SO2,

13-Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj,

14-Měkkýši a výrobky z nich.