JÍDELNÍ LÍSTEK2.5. 2022 -13.5. 2022



Čt 12. květen 2022
polévka : S FAZOLOVÝCH LUSKŮ A KAPÁNÍM (A- 1A,3)
hl. jídlo : VEPŘOVÝ ZÁVITEK, RÝŽE, KOMPOT (A- 1A,)

13. květen 2022
polévka : DRŮBKOVÁ S JÁTRVOU RÝŽÍ (1A,3)
hl. jídlo : SEKANÁ PEČENĚ, RAJSKÁ OMÁČKA, KNEDLÍK (1A, 3,7,9)
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Po 16. květen 2022
polévka : HRACHOVÁ (A- 1A)
hl. jídlo : ZAPÉKANÉ TĚSTOVINY, OKUREK (A- 1A, 3,7,10)

Út 17. květen 2022
polévka : HOVĚZÍ (A- 1,3)
hl. jídlo : HOVĚZÍ MASO VAŘENÉ, DUŠENÁ KAPUSTA, CHLÉB (A-1A, 3,1B,)

St 18. květen 2022
polévka : BROKOLICOVÁ (A- 1)
hl. jídlo : LUHAČOVICKÝ ŠPAČEK, BRAMBORY, KOMPOT (A - 1A,3, )

Čt 19. květen 2022
polévka : HRSTKOVÁ ( A- 1A, )
hl. jídlo : VEPŘOVÝ PLÁTEK PO VALAŠSKU, KNEDLÍK (A- 1A,3,7,9)

20. květen 2022
polévka : JARNÍ ZELENINOVÁ (A- 1A,)
hl. jídlo : SMAŽENÝ VEPŘOVÝ ŘÍZEK, BRAMBOROVÝ SALÁT (A- 1A,3,7,)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Po 23. květen 2022
polévka : FAZOLOVÁ ( A- 1A, )
hl. jídlo : PRAŽSKÁ PEČENĚ, RÝŽE, SALÁT (A- 1A, 3,)

Út 24. květen 2022
polévka : PÓRKOVÁ S VEJCEM ( A-1A,3)
hl. jídlo : VEPŘOVÝ PLÁTEK V ŽAMPIONOVÉ OMÁČCE, KNEDLÍK (A - 1A, 3,7)

St 25. květen 2022
polévka : GULÁŠOVÁ (A- 1A,)
hl. jídlo : MAKOVÝ ZÁVIN (1A,3,7,)

Čt 26. květen 2022
polévka : RAJSKÁ S KAPÁNÍM (A- 1A,3)
hl. jídlo : KANADSKÉ KUŘE , BRAMBOROVÁ KAŠE, OKUREK (A- 1A,7,10)

27. květen 2022
polévka : DRŮBKOVÁ S JÁTRVOU RÝŽÍ (1A,3)
hl. jídlo : VEPŘOVÁ PEČENĚ, ZELÍ, KNEDLÍK (A- 1A,3
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
 
 
 

Objednávky – změny : tel. č. 573 502 744

Jídla pro Vás připravuje kolektiv kuchařů:
vedoucí kuchař Ondřej Hrnčíř, kuchař/ky: Jindřiška Strelcová, Martin Handlá, Ludmila Šlímarová, Šárka Přibylíková

Změna vyhrazena.

Teplé pokrmy jsou určeny k okamžité spotřebě, výdej jídel do jídlonosičů na vlastní riziko.

Seznam potravinových alergenů, které podléhají legislativnímu označování dle směrnice 1169/11 EU článek 21 a Vyhl. 113/2005 Sb., § 8 odstavec 10:

1A-Pšenice, 1B-Žito, 1C-Ječmen, 1D-Oves, 1E-Špalda, 1F-Kamut, 1G-Hybridní odrůdy a výrobky z nich,

2-Korýši a výrobky z nich,

3-Vejce a výrobky z nich,

4-Ryby a výrobky z nich,

5-Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z ní,

6-Sójové boby (sója) a výrobky z nich,

7-Mléko a výrobky z něj,

8A-Mandle, 8B-Lískové ořechy, 8C-Vlašské ořechy, 8D-Kešu ořechy, 8E-Pekanové ořechy,
8F-Para ořechy, 8G-Pistácie, 8H-Makadamie a výrobky z nich,

9-Celer a výrobky z něj,

10-Hořčice a výrobky z ní,

11-Sezamová semena a výrobky z nich,

12-Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10mg/kg nebo 10ml/l vyjádřeno SO2,

13-Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj,

14-Měkkýši a výrobky z nich.