JÍDELNÍ LÍSTEK 28.11. 2022 - 9.12. 2022

polévka : HOVĚZÍ (1A, 3)
hl. jídlo : I. HOVĚZÍ VAŘENÉ, KOPROVÁ OMÁČKA, KNEDLÍK (1A, 3, 7)
II. ZAPÉKANÉ TĚSTOVINY, OKUREK (1A, 3, 10)

ÚT 29. LISTOPADU 2022
polévka : UZENÁ (1C)
hl. jídlo : I. UZENÁ KRKOVICE, BRAMBORY, SALÁT (9)
II. VEPŘOVÉ KOSTKY NA ZELENINĚ, RÝŽE, KOMPOT (1A, 9)

ST 30. LISTOPADU 2022
polévka : RAJSKÁ (1A, 3)
hl. jídlo : I. VEPŘOVÝ PLÁTEK NA HOUBÁCH, TĚSTOVINY, KOMPOT (1A, 10)
II. PIZZA (1A, 3, 10)

ČT 1. PROSINCE 2022
polévka : ČESNEKOVÁ (1A, 3)
hl. jídlo : I. VEPŘOVÁ PEČENĚ, ZELÍ, KNEDLÍK (1A, 3)
II. ŠPAGETY S MASOVOU SMĚSÍ (1A, 3, 9, 10)

PÁ 2. PROSINCE 2022
polévka : ZELNÁ S KLOBÁSOU (1A, 7)
hl. jídlo : I. KANADSKÉ KUŘE, BRAMBOROVÁ KAŠE, OKUREK (1A, 7, 9, 10)
II. ZELENINOVÝ SALÁT S KUŘECÍM MASEM (3, 7)
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

PO 5. PROSINCE 2022
polévka : ZELENINOVÁ (1A, 9)
hl. jídlo : I. SRBSKÁ PEČENĚ, RÝŽE, KOMPOT (1A, 9, 10)
II. VDOLKY (1A, 3, 7)

ÚT 6. PROSINCE 2022
polévka : BRAMBOROVÁ (1A)
hl. jídlo : I. MASOVÉ KULIČKY, RAJSKÁ OMÁČKA, KNEDLÍK (1A, 3)
II. ČOČKOVÝ SALÁT S VAŘENÝM VEJCEM (1A, B, 3)

ST 7. PROSINCE 2022
polévka : KAPUSTOVÁ (1A)
hl. jídlo : I. CORDON BLUE, BRAMBORY, OKUREK (1A, 3, 7, 9, 10)
II. HORŇÁCKÝ GULÁŠ, CHLÉB (1A, B, 10)

ČT 8. PROSINCE 2022
polévka : DRŮBKOVÁ (1A, 3)
hl. jídlo : I. HANÁCKÝ VEPŘOVÝ PLÁTEK, RÝŽE, SALÁT (1A, 9, 10)
II. ŽEMLOVKA (1A, 3, 7)

PÁ 9. PROSINCE 2022
polévka : ČOČKOVÁ (1A)
hl. jídlo : I. HOVĚZÍ GULÁŠ, KNEDLÍK (1A, 3)
II. TĚSTOVINY PO LOTRYNSKU (1A, 3, 10)
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx







 
 
 

Objednávky – změny : tel. č. 573 502 744

Jídla pro Vás připravuje kolektiv kuchařů:
vedoucí kuchař Ondřej Hrnčíř, kuchař/ky: Jindřiška Strelcová, Martin Handlá, Ludmila Šlímarová, Šárka Přibylíková

Změna vyhrazena.

Teplé pokrmy jsou určeny k okamžité spotřebě, výdej jídel do jídlonosičů na vlastní riziko.

Seznam potravinových alergenů, které podléhají legislativnímu označování dle směrnice 1169/11 EU článek 21 a Vyhl. 113/2005 Sb., § 8 odstavec 10:

1A-Pšenice, 1B-Žito, 1C-Ječmen, 1D-Oves, 1E-Špalda, 1F-Kamut, 1G-Hybridní odrůdy a výrobky z nich,

2-Korýši a výrobky z nich,

3-Vejce a výrobky z nich,

4-Ryby a výrobky z nich,

5-Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z ní,

6-Sójové boby (sója) a výrobky z nich,

7-Mléko a výrobky z něj,

8A-Mandle, 8B-Lískové ořechy, 8C-Vlašské ořechy, 8D-Kešu ořechy, 8E-Pekanové ořechy,
8F-Para ořechy, 8G-Pistácie, 8H-Makadamie a výrobky z nich,

9-Celer a výrobky z něj,

10-Hořčice a výrobky z ní,

11-Sezamová semena a výrobky z nich,

12-Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10mg/kg nebo 10ml/l vyjádřeno SO2,

13-Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj,

14-Měkkýši a výrobky z nich.