+420 573 502 740
 
 
 
 
 
 

Jídelní lístek 17.9. – 21.9. 2018

Po
17. září 2018
polévka : HRACHOVÁ (A- 1,)
hl. jídlo : VEPŘOVÉ MASO NA PAPRICE, KNEDLÍK (A-1,3,7)

Út 18. září 2018
polévka : KULAJDA (A-1,3,7)
hl. jídlo : I. JÁTRA NA CIBULCE, RÝŽE, OKUREK (A- 1,10)
II. ŠVEJŽUŽU, RÝŽE (A- 1,3,)

St
19. září 2018
polévka : ČESNEKOVÁ ( A – 3 )
hl. jídlo : VEPŘOVÝ GULÁŠ, CHLÉB ( A- 1,)

Čt
20. září 2018
polévka : DRŮBKOVÁ ( A – 1,3)
hl. jídlo : KANADSKÉ KUŘE, BRAMB. KAŠE, KOMPOT (A – 1,7)

21. září 2018
polévka : JARNÍ ZELENINOVÁ ( A – 1, )
hl. jídlo : I. HOVĚZÍ MASO, ŠÍPKOVÁ OMÁČKA, KNEDLÍK (A - 1,3,7,9)
II. DOMÁCÍ VDOLEK (A - 1,3,7,)

Jídelní lístek 24.9. – 5.10. 2018

Po 24. září 2018
polévka : FAZOLOVÁ ( A – 1 )
hl. jídlo : VEPŘOVÉ MASO PO ČÍNSKU, RÝŽE, OKUREK (A- 1,3,)

Po 25.
září 2018
polévka : PÓRKOVÁ (A-1,7)
hl. jídlo I. CIKÁNSKÝ PLÁTEK, BRAMBORY, SALÁT ( A – 1)
II. JABLEČNÁ SKLÁDANKA ( A - 1,3,)

St 26.
září 2018
polévka : DRŮBKOVÁ (A-1,3)
hl. jídlo : SEKANÁ PEČENĚ, RAJSKÁ OMÁČKA, KNEDLÍK ( A- 1,3,7,9)

Čt 27. září 2018
polévka : BESKYDSKÁ KMÍNOVÁ (A-1,)
hl. jídlo : ŠPANĚLSKÝ PTÁČEK, RÝŽE, KOMPOT ( A- 1,)

Pá 28.
září 2018
, S V Á T E K

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Po 1. říjen 2018
polévka : Z FAZOLOVÝCH LUSKŮ A KAPÁNÍM ( A -1,3 )
hl. jídlo : VEPŘOVÉ MASO, HOUBOVÁ OMÁČKA, KNEDLÍK (A- 1,3,7)

Út 2.
říjen 2018
polévka : SELSKÁ (A – 1,3,7)
hl. jídlo : RIZOTO, OKUREK (A- 1,3,)

St 3.
říjen 2018
polévka : ZELENINOVÁ (A – 1,9)
hl. jídlo : SMAŽENÝ KUŘECÍ ŘÍZEK, BRAMBORY, SALÁT (A- 1,3,)

Čt 4.
říjen 2018
polévka : HRACHOVÁ (A – 1,)
hl. jídlo : I. BUCHTIČKY S KRÉMEM (A- 1,3,7)
II. BRAMBOROVÝ GULÁŠ, CHLÉB (A – 1,)

Pá 5.
říjen 2018
polévka : HOVĚZÍ ( A – 1,3,)
hl. jídlo : VEPŘOVÁ PEČENĚ, ZELÍ, KNEDLÍK ( A – 1,3,)


 

Objednávky – změny : tel. č. 573 502 759

Jídla pro Vás připravuje kolektiv kuchařů: vedoucí kuchař Karel Studený, kuchařky: Marcela Kusalová, Jana Mazurová , Jindřiška Strelcová

Změna vyhrazena.

Teplé pokrmy jsou určeny k okamžité spotřebě, výdej jídel do jídlonosičů na vlastní riziko.

Seznam potravinových alergenů, které podléhají legislativnímu označování dle směrnice 1169/11 EU článek 21 a Vyhl. 113/2005 Sb., § 8 odstavec 10:

1) Obiloviny obsahující lepek (pšenice, žito, ječmen, oves, špalda)
2) Korýši a výrobky z nich
3) Vejce a výrobky z nich
4) Ryby a výrobky z nich
5) Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich
6) Sójové boby (sója) a výrobky z nich
7) Mléko a výrobky z něj
8) Skořápkové plody a výrobky z nich (všechny druhy ořechů)
9) Celer a výrobky z něj
10) Hořčice a výrobky z ní
11) Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
12) Oxid siřičitý a siřičitany (např. sušené meruňky)
13) Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
14) Měkkýši a výrobky z nich