+420 573 502 740
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Jídelní lístek 4.3. - 8.3. 2019

Po 4. březen 2019
polévka : HRACHOVÁ (A- 1)
hl. jídlo : VEPŘOVÁ PLEC NA PAPRICE, KNEDLÍK (A-1,3,7,9)

Út
5. březen 20
polévka : RAJSKÁ S KAPÁNÍM (A-1,3)
hl. jídlo : I. VEPŘOVÉ KOSTKY NA PIVĚ, TĚSTOVINY, SALÁT (A- 3)
II. ŽEMLOVKA (A – 1,3,7)

St 6.
březen 20
polévka : ZELNÁ ( A – 1)
hl. jídlo : VAŘENÁ VEJCE, ČOČKA NA KYSELO, CHLÉB, OKUREK (A-1,)

Čt
7. březen 2019
polévka : BORŠČ ( A – 1,7)
hl. jídlo : I. RIZOTO, OKUREK (A-1,)
II. HALUŠKY S ANGLICKOU SLANINOU A ŽAMPIONY (A 1,3,)

8. březen 2019
polévka : DRŮBKOVÁ ( A – 1,3,)
hl. jídlo : KANADSKÉ KUŘE, BRAMBOROVÁ KAŠE, KOMPOT (A - 1,7)

Jídelní lístek 11.3. - 15.3. 2019

Po 11. březen 2019
polévka : SEDLÁCKÁ (A- 1,)
hl. jídlo : PRAŽSKÁ PEČENĚ, RÝŽE, SALÁT (A-1,3)

Út
12. březen 2019
polévka : ČESNEKOVÁ ( A – 1,3)
hl. jídlo : I. SEGEDINSKÝ GULÁŠ, KNEDLÍK (A – 1,3,7)
II. SÝROVÝ NÁKYP SE ZELENINOU ( A – 1,3,7)

St
13. březen 2019
polévka : ZELENINOVÁ ( A – 1 )
hl. jídlo : HANÁCKÝ VEPŘOVÝ VRABEC, BRAMBORY, KOMPOT (A- 1,3)

Čt
14. březen 2019
polévka : HOVĚZÍ (A-1,3,)
hl. jídlo : I. ZAPÉKANÉ TĚSTOVINY, OKUREK (A- 1,3)
II. KYNUTÉ KNEDLÍKY S POVIDLY (A – 1,3)

Pá 15.
březen 2019
polévka : BESKYDSKÁ KMÍNOVÁ (A-1,3,7)
hl. jídlo : ŠPANĚLSKÝ PTÁČEK, RÝŽE, SALÁT (A - 1,3,)

 
 
 

Objednávky – změny : tel. č. 573 502 759

Jídla pro Vás připravuje kolektiv kuchařů: vedoucí kuchař Karel Studený, kuchařky: Marcela Kusalová, Jana Mazurová , Jindřiška Strelcová

Změna vyhrazena.

Teplé pokrmy jsou určeny k okamžité spotřebě, výdej jídel do jídlonosičů na vlastní riziko.

Seznam potravinových alergenů, které podléhají legislativnímu označování dle směrnice 1169/11 EU článek 21 a Vyhl. 113/2005 Sb., § 8 odstavec 10:

1) Obiloviny obsahující lepek (pšenice, žito, ječmen, oves, špalda)
2) Korýši a výrobky z nich
3) Vejce a výrobky z nich
4) Ryby a výrobky z nich
5) Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich
6) Sójové boby (sója) a výrobky z nich
7) Mléko a výrobky z něj
8) Skořápkové plody a výrobky z nich (všechny druhy ořechů)
9) Celer a výrobky z něj
10) Hořčice a výrobky z ní
11) Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
12) Oxid siřičitý a siřičitany (např. sušené meruňky)
13) Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
14) Měkkýši a výrobky z nich