JÍDELNÍ LÍSTEK 6.5. - 21.5. 2021


Čt 6. květen 2021
polévka : HOVĚZÍ ( A – 1A,3)
hl. jídlo : PEČENÉ VEPŘOVÉ MASO, ZELÍ, KNEDLÍK (A- 1A,3,)

Pá 7. květen 2021
polévka : BESKYDSKÁ KMÍNOVÁ (A- 1,3,7)
hl. jídlo : KANADSKÉ KUŘE, BRAMBOROVÁ KAŠE, KOMPOT (A- 7)

-----------------------------------------------------------------------------------------------
Po 10. květen 2021
polévka : HRACHOVÁ (A – 1A)
hl. jídlo : I. VEPŘOVÉ MASO NA PAPRICE, KNEDLÍK (A – 1A,3,7)

II. ŠULÁNKY S MÁKEM (A-1A,7)

Út 11. květen 2021
polévka : ČESNEKOVÁ ( A – 3,)
hl. jídlo : MEXICKÉ KOSTKY, RÝŽE, KOMPOT (A- 1A,7)

St 12. květen 2021
polévka : KMÍNOVÁ S VEJCEM ( A – 1,3)
hl. jídlo : VEPŘOVÝ PŘÍRODNÍ PLÁTEK, BRAMBORY, SALÁT (A - 1A, )

Čt 13. květen 2021
polévka : KAPUSTOVÁ ( A – 1A,)
hl. jídlo : I. ZAPEČENÉ TĚSTOVINY, OKUREK (A-1A, 3,7)
II. ŠOPSKÝ SALÁT (A-,7)

14. květen 2021
polévka : HOVĚZÍ( A – 1,)
hl. jídlo : HOVĚZÍ MASO VAŘENÉ, RAJSKÁ OMÁČKA, KNEDLÍK (A-1A, 3,7,9)

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Po 17. květen 2021
polévka : UZENÁ (A- 1A,1C)
hl. jídlo : UZENÁ PLEC, ŠPENÁT, BRAMBORY (A-1A, 3,)

Út 18. květen 2021
polévka : KULAJDA ( A –A 1,3,7)
hl. jídlo : I. ZELENINOVÉ LEČO S KLOBÁSOU, CHLÉB (A- 1A,1B,3,)
II. PIZZA (A- 1A,3,7)

St 19. květen 2021
polévka : GULÁŠOVÁ ( A – 1,)
hl. jídlo : I.MAKOVÝ ZÁVIN (A - 1A, ,3,7)
II. ZELENINOVÝ SALÁT, PEČIVO (A- 1A,3,)

Čt 20. květen 2021
polévka : RAJSKÁ S TĚSTOVINAMI ( A – 1A,3)
hl. jídlo : VEPŘOVÝ SMAŽENÝ ŘÍZEK, BARAMBORY, OKUREK (A- 1A,3, 10)

Pá 21. květen 2021
polévka : DRŮBKOVÁ S JÁTROVOU RÝŽÍ (A-1A,,3)
hl. jídlo : VEPŘOVÁ PEČENĚ, ZELÍ, KNEDLÍK (A- 1A,3)
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
 
 

Objednávky – změny : tel. č. 573 502 744

Jídla pro Vás připravuje kolektiv kuchařů:
vedoucí kuchař Karel Studený, kuchař/ky: Marcela Kusalová, Jindřiška Strelcová, Ondřej Hrnčíř

Změna vyhrazena.

Teplé pokrmy jsou určeny k okamžité spotřebě, výdej jídel do jídlonosičů na vlastní riziko.

Seznam potravinových alergenů, které podléhají legislativnímu označování dle směrnice 1169/11 EU článek 21 a Vyhl. 113/2005 Sb., § 8 odstavec 10:

1A-Pšenice, 1B-Žito, 1C-Ječmen, 1D-Oves, 1E-Špalda, 1F-Kamut, 1G-Hybridní odrůdy a výrobky z nich,

2-Korýši a výrobky z nich,

3-Vejce a výrobky z nich,

4-Ryby a výrobky z nich,

5-Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z ní,

6-Sójové boby (sója) a výrobky z nich,

7-Mléko a výrobky z něj,

8A-Mandle, 8B-Lískové ořechy, 8C-Vlašské ořechy, 8D-Kešu ořechy, 8E-Pekanové ořechy,
8F-Para ořechy, 8G-Pistácie, 8H-Makadamie a výrobky z nich,

9-Celer a výrobky z něj,

10-Hořčice a výrobky z ní,

11-Sezamová semena a výrobky z nich,

12-Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10mg/kg nebo 10ml/l vyjádřeno SO2,

13-Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj,

14-Měkkýši a výrobky z nich.