JÍDELNÍ LÍSTEK 14.7. - 30.7. 2021

St 14. červenec 2021
polévka : RAJSKÁ S KAPÁNÍM ( A – 1A, 3, 7)
hl. jídlo : I. BUCHTIČKY S KRÉMEM (A - 1A, 3, 7)
II. VEPŘOVÝ GULÁŠ, PLETÝNKA (A-1A, 3, 7)

Čt 15. červenec 2021
polévka : ZELNÁ S KLOBÁSOU ( A – 1A,7)
hl. jídlo : PŘÍRODNÍ VEPŘOVÝ PLÁTEK NA HOUBÁCH, RÝŽE, OKUREK (A- 1A)

Pá 16. červenec 2021
polévka : HOVĚZÍ VÝVAR S NUDLEMI (A-1A, 3, 7)
hl. jídlo : SVÍČKOVÁ NA SMETANĚ, KNEDLÍK (A- 1A,3, 7)
--------------------------------------------------------------------------------------

Po 19. červenec 2021
polévka : HRSTKOVÁ (A- 1A)
hl. jídlo : ZAPÉKANÉ TĚSTOVINY, OKUREK (A- 1A, 3, 10)

Út 20. červenec 2021
polévka : BESKYDSKÁ KMÍNOVÁ (A- 1A)
hl. jídlo : VEPŘOVÝ ZÁVITEK, RÝŽE (A- 1A, 3)

St 21. červenec 2021
polévka : SELSKÁ (A- 1A, 7)
hl. jídlo : DUŠENÁ KAPUSTA, OPÉKANÝ PÁREK, CHLÉB (A- 1A, 3)

Čt 22. červenec 2021
polévka : HOVĚZÍ S JÁTROVOU RÝŽÍ (A-1A, 3)
hl. jídlo : SEKANÁ PEČENĚ, RAJSKÁ OMÁČKA, KNEDLÍK (A-1A, 3, 9)

23. červenec 2021
polévka : ZELENINOVÁ (A – 1A, 9)
hl. jídlo : SMAŽENÝ VEPŘOVÝ ŘÍZEK, BRAMBOR, OKURKOVÝ SALÁT (A-1A, 3, 10)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Po 26. červenec 2021
polévka : HRACHOVÁ (A- 1A)
hl. jídlo : VEPŘOVÁ KÝTA NA PAPRICE, KNEDLÍK (A-1A, 3, 7)

Út 27. červenec 2021
polévka : VALAŠSKÁ KYSELICA ( A –1A,7)
hl. jídlo : PŘÍRODNÍ HOVĚZÍ ROŠTĚNÁ, RÝŽE, OKUREK (A- 1A, 10)

St 28. červenec 2021
polévka : KVĚTÁKOVÁ ( A – 1A)
hl. jídlo : HORŇÁCKÝ GULÁŠ, CHLÉB (A - 1A, 3, 9)

Čt 29. červenec 2021
polévka : KULAJDA ( A – 1A,3, 7)
hl. jídlo : LUHAČOVICKÝ ŠPAČEK, BRAMBOR, ZELNÝ SALÁT S KOPREM (A- 1A, 3, 10)

Pá 30. červenec 2021
polévka : DRŮBKOVÁ (A-1A, 3)
hl. jídlo : PEČENÉ KUŘE, RÝŽE, KOMPOT (A- 1A, 10)
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
 
 

Objednávky – změny : tel. č. 573 502 744

Jídla pro Vás připravuje kolektiv kuchařů:
vedoucí kuchař Karel Studený, kuchař/ky: Marcela Kusalová, Jindřiška Strelcová, Ondřej Hrnčíř

Změna vyhrazena.

Teplé pokrmy jsou určeny k okamžité spotřebě, výdej jídel do jídlonosičů na vlastní riziko.

Seznam potravinových alergenů, které podléhají legislativnímu označování dle směrnice 1169/11 EU článek 21 a Vyhl. 113/2005 Sb., § 8 odstavec 10:

1A-Pšenice, 1B-Žito, 1C-Ječmen, 1D-Oves, 1E-Špalda, 1F-Kamut, 1G-Hybridní odrůdy a výrobky z nich,

2-Korýši a výrobky z nich,

3-Vejce a výrobky z nich,

4-Ryby a výrobky z nich,

5-Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z ní,

6-Sójové boby (sója) a výrobky z nich,

7-Mléko a výrobky z něj,

8A-Mandle, 8B-Lískové ořechy, 8C-Vlašské ořechy, 8D-Kešu ořechy, 8E-Pekanové ořechy,
8F-Para ořechy, 8G-Pistácie, 8H-Makadamie a výrobky z nich,

9-Celer a výrobky z něj,

10-Hořčice a výrobky z ní,

11-Sezamová semena a výrobky z nich,

12-Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10mg/kg nebo 10ml/l vyjádřeno SO2,

13-Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj,

14-Měkkýši a výrobky z nich.