+420 573 502 740
 
 
 
 
 
 

Jídelní lístek 9. 7. - 13.7.2018
************************************
Po 9. červenec 2018
polévka : FAZOLOVÁ ( A -1, )
hl. jídlo : VEPŘOVÉ MASO NA HOUBÁCH, RÝŽE, SALÁT (A- 1,3,7)

Út 10. červenec 2018
polévka : HOVĚZÍ (A – 1,3)
hl. jídlo : SVÍČKOVÁ NA SMETANĚ, KNEDLÍK (A- 1,3,7,9)

St 11. červenec 2018
polévka : ZELENINOVÁ (A – 1,3)
hl. jídlo : PEČENÉ KUŘE, BRAMBORY, SALÁT (A- 1,)

Čt 12. červenec 2018
polévka : HORAČKA (A – 1,)
hl. jídlo : MEXICKÉ KOSTKY, RÝŽE, KOMPOT (A- 1,3,)

Pá 13. červenec 2018
polévka : DRŮBKOVÁ ( A – 1,3,7)
hl. jídlo : VEPŘOVÁ PEČENĚ, ZELÍ, KNEDLÍK ( A – 1,3,)


Jídelní lístek 16. 7. - 27.7.2018
************************************

Po 16. červenec 2018
polévka : HRACHOVÁ (A-1)
hl. jídlo : VEPŘOVÉ MASO PO VALAŠSKU, KNEDLÍK (A-1,3,7)

Út 17. červenec 2018
polévka : JARNÍ ZELENINOVÁ (A-1)
hl. jídlo : ZBOJNICKÁ ROLÁDA, RÝŽE, KOMPOT (A-1,3,)

St 18. červenec 2018
polévka : RAJSKÁ S KAPÁNÍM (A-1,3)
hl. jídlo : SMAŽENÝ VEPŘOVÝ ŘÍZEK, BRAMBORY, SALÁT ( A- 1,3)

Čt 19. červenec 2018
polévka : HOVĚZÍ S JÁTROVOU RÝŽÍ ( A – 1,3)
hl. jídlo : HOVĚZÍ MASO VAŘENÉ, DUŠENÁ KAPUSTA, CHLÉB

20. červenec 2018
polévka : BRAMBOROVÁ ( A – 1,9)
hl. jídlo : VEPŘOVÝ ZÁVITEK NA PAPRICE, KNEDLÍK (A – 1,3,7)
__________________________________________________________

Po 23. červenec 2018
polévka : FRANCOUZSKÁ (A – 1,3 )
hl. jídlo : PRAŽSKÁ PEČENĚ, RÝŽE, SALÁT (A-1,3)

Út 24. červenec 2018
polévka : KVĚTÁKOVÁ (A-1,7)
hl. jídlo : HAMBURSKÁ KÝTA, KNEDLÍK (A – 1,3,7,9)

St 25. červenec 2018
polévka : BORŠČ ( A – 1,7,9 )
hl. jídlo : LUHAČOVICKÝ ŠPAČEK, BRAMBORY, KOMPOT ( A- 1,3,)

Čt 26. červenec 2018
polévka : BESKYDSKÁ KMÍNOVÁ ( A – 1,3, )
hl. jídlo : PEČENÉ KUŘE, RÝŽE, SALÁT (A – 1,)

27. červenec 2018
polévka : DRŮBKOVÁ ( A – 1,3, )
hl. jídlo : SEKANÁ PEČENĚ, RAJSKÁ OMÁČKA, KNEDLÍK (A – 1,3,7)






 

Objednávky – změny : tel. č. 573 502 759

Jídla pro Vás připravuje kolektiv kuchařů: vedoucí kuchař Karel Studený, kuchařky: Marcela Kusalová, Jana Mazurová , Jindřiška Strelcová

Teplé pokrmy jsou určeny k okamžité spotřebě, výdej jídel do jídlonosičů na vlastní riziko. Změna vyhrazena.

Seznam potravinových alergenů, které podléhají legislativnímu označování dle směrnice 1169/11 EU článek 21 a Vyhl. 113/2005 Sb., § 8 odstavec 10:

1) Obiloviny obsahující lepek (pšenice, žito, ječmen, oves, špalda)
2) Korýši a výrobky z nich
3) Vejce a výrobky z nich
4) Ryby a výrobky z nich
5) Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich
6) Sójové boby (sója) a výrobky z nich
7) Mléko a výrobky z něj
8) Skořápkové plody a výrobky z nich (všechny druhy ořechů)
9) Celer a výrobky z něj
10) Hořčice a výrobky z ní
11) Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
12) Oxid siřičitý a siřičitany (např. sušené meruňky)
13) Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
14) Měkkýši a výrobky z nich